Print version

Kedvező befektetési lehetőség a Tokaj borvidék szívében!

Megtekintés: Összes megtekintés 35, Mai megtekintések 1.   Date created: 31.05.2022 12:34:41
Eladó
Kedvező befektetési lehetőség a Tokaj borvidék szívében!
Ipari ingatlan, Tállya

Ár: HUF 280000000 Ft.

Ingatlan ID:
118
Tipus:
Eladó
Ingatlan típus:
Ipari ingatlan
Lakcím:
Tállya, Tállya
Ár:
HUF 280000000 Ft.
Leírás:

A Világörökség részeként nyilvántartott Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék területén elhelyezkedő Tállya községben, közvetlen a 39-es számú főútvonallal kapcsolatos, 3 ipari bejárattal rendelkező, a térség egyik legnagyobb alapterületén mintegy 13.000nm-en elhelyezkedő, 1650 hl kapacitású pincészete ( mely bővíthető), szőlőfeldolgozó, érlelő, palackozó és iroda épület komplexumával valamint beépíthető területrésszel eladó!

A beltér:
Tállya település frekventált részén mintegy 385nm alapterülettel megépített 3 szintes kiváló szerkezetű épület átalakításának, újragondolásának csak a képzelet szab határt!

Az épület tetőszerkezete kiváló minőségű faanyagból, tetőhéjalás égetett cserepes, falazata téglából készült. Az ingatlan minden közművel rendelkezik.

Eredeti funkciót tekintve az alagsori rész borpince funkcióját tölti be, földszinti részen a szociális blokkok mellet egybefüggő üzemrész, raktár található!
Az épület tetőtere különálló lépcsőházzal megközelíthető, mely engedélyezett tervek 8-10 szobás panzió kialakítására, esetleg különálló lakások építésére is alkalmas.

Az épület mindhárom szintje átalakítható rendezvényterem, lakórész irodarész vagy szolgáltatás részére .

Jelenlegi funkcióban a pincészet fő irányvonala a Tokaji borvidéken termelt szőlő feldolgozása, Oxigénmentes reduktív technológiával történő, minőség megőrzése/ javítása érdekében a feldolgozott szőlőmust vízköpenyes kóracél tartályban történő erjesztése, valamint az így borrá erjesztett must ászok térben történő fahordós érlelése, palackozása, bel és külföldi értékesítése. A 3 szintes épület földszint alatti 385nm-es alapterületű pincerészében történik a szőlő feldolgozása, erjesztése, tárolása. Itt található a fogadó garat, mely a befogadással egyben méri is a beérkezett szőlő súlyát. A saválló folyamatos présből a pincerészben lévő 1600hl saválló tartályokba kerül erjedésre. Az épület földszinti része ad teret a borok palackozására, árú raktározására. Ezen a szinten találhatóak a pincerész szociális blokkjai, raktárrészek valamint az épületgépészet egy része, mintegy 368nm alapterületen .
A tetőtér tervezett beépítése, jelenleg egy légteret alkotó mintegy 368nm tetőtér ahol az ászok tér került kialakításra, és egy 60nm-es fedett terasz.

Az ingatlan az üzemterület bővítésére fenntartott ( külön hrsz számú) 8302 nm területtel valamint rámpával, mázsaházzal, porta épülettel egyben kerül értékesítésre.

Az Ingatlankomplexum, A Hozzá Tartozó Engedélyek, Valamint Az Előzőekben Felsorolt Beépítet Technológia Együttes Irányára 280.000.000.- Ft

(Igény esetén a feldolgozó üzem térségében 20 Ha termő szőlőültetvény vásárolható az ingatlanhoz, külön értékegyeztetéssel.)

Emelet:
1
Teljes terület:
1000 m2
Tulajdonos telefonszáma:
Telefonszám

Hitel kalkulátor

Monthly payment: HUF

Overpayment: HUF


Comments

There are no comments yet

Leave a Comment