Print version

Feldolgozó üzem Bócsa külterületi részén eladó!

Megtekintés: Összes megtekintés 1315, Mai megtekintések 1.   Date created: 29.02.2020 19:50:53
Eladó
Feldolgozó üzem Bócsa külterületi részén eladó!
Ipari ingatlan, Bócsa

Ár: HUF 27900000 Ft.

Ingatlan ID:
71
Tipus:
Eladó
Ingatlan típus:
Ipari ingatlan
Ár:
HUF 27900000 Ft.
Leírás:

Bács-Kiskun Megye közepén, Bócsa külterületi részén 2,3 ha erdőterülettel rendelkező  120nm-es minden igényt kielégítő palackozó üzem, a hozzá tartozó 2200 Ha térfogat tartalmú, 300 nm alapterületű pincével, raktárral eladó!

A feldolgozó üzem jelenleg is telephely engedéllyel, ( bor) palackozási engedéllyel rendelkezik, megegyezés alapján akár a jelenlegi üzemeltető üzemeltető céggel és tevékenységgel együtt is értékesíti a tulajdonos.

A 2,3 ha saját tulajdonú fenyveserdő által biztosított kiváló klímával rendelkező, erdei környezetben lévő 2013-ban felújított, beton alapos, tégla építésű, nagy belmagasságú (4,5m), cseréptetős, új burkolatokkal,új villany és vízhálózattal, saját házi vízművel, szociális és irodahelyiséggel, nagy kapacitású ipari árammal rendelkező üzemrész a mai kor építési, jövedéki és állat egészségügyi szabályainak teljesen megfelelő.

Az üzem alkalmas funkcióváltásra, akár konzervipari, zöldségfeldolgozói, tésztaipari, tejipari tevékenységre egyaránt. A pincerészben lévő természetes klímának köszönhetően, biztos tárolásra van lehetőség akár gyümölcs vagy zöldség esetében is.

A szintén nagy belmagasságú, betonos aljzatú, targoncázható készáru raktárból kiváló hűtőkamra varázsolható, akár pályázati felhasználással is!

Az üzem tehergépkocsik számára is jól megközelíthető!

A megjelölt ár a feldolgozó üzemben található technológia értékét és nem tartalmazza!

Ha Ön szeretné bővíteni vállalkozását, mezőgazdasági tevékenységét, esetleg pályázna Fiatal gazdaként, ne szalassza el ezt a lehetőséget!

Teljes terület:
420 m2
Mi taláható a környéken?:
Erdős környezet

Hitel kalkulátor

Monthly payment: HUF

Overpayment: HUF


Comments

There are no comments yet

Leave a Comment